kentpol, dział finansowy

Realizacja: 2014r.

Projekt przebudowy dawnej sali konferencyjnej w budynku z lat 60tych na dział finansowy firmy Kentpol w Kętach. Z dawnej sali pozostały tylko mury zewnętrze, elementy konstrukcyjne dachu oraz ogromne okna. Przestrzeń została podzielona wg preferencji Inwestora na dwie sale konferencyjne w tym mniejszą 8/10 osobową i większą 22 osobową, cześć openspace z biurkami dla pracowników działu oraz archiwum. Neutralna kolorystyka została ożywiona w części pracowniczej mocnym limonkowym akcentem. Wszystkie meble wg projektu naszego autorstwa, generalnym wykonawcą został Embarg M. Cieślik. W trakcie realizacji projektu zadowolony Klient poprosił nas o doprojektowanie części lobby oraz klatki schodowej prowadzącej do działu finansowego.

Realizacja: 2014r.

Projekt przebudowy dawnej sali konferencyjnej w budynku z lat 60tych na dział finansowy firmy Kentpol w Kętach. Z dawnej sali pozostały tylko mury zewnętrze, elementy konstrukcyjne dachu oraz ogromne okna. Przestrzeń została podzielona wg preferencji Inwestora na dwie sale konferencyjne w tym mniejszą 8/10 osobową i większą 22 osobową, cześć openspace z biurkami dla pracowników działu oraz archiwum. Neutralna kolorystyka została ożywiona w części pracowniczej mocnym limonkowym akcentem. Wszystkie meble wg projektu naszego autorstwa, generalnym wykonawcą został Embarg M. Cieślik. W trakcie realizacji projektu zadowolony Klient poprosił nas o doprojektowanie części lobby oraz klatki schodowej prowadzącej do działu finansowego.